preloader

Opinie

Ogólne
9.8 / 10
Lokalizacja
9.8 / 10
Domek
9.7 / 10
Obsługa
9.9 / 10
9.5 / 10
Paweł Durski
Piękne widoki. Dobrze wyposażony i przestronny domek. Bardzo dobra infrastruktura- zaplecze grill jacuzzi.
10 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.5 / 10
Monika
Pobyt udany , domek czysty. Brak piekarnika
10 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Patrycja
Fantastycznie ;) Świetne miejsce do spędzenia czasu z rodziną czy znajomymi ;) niesamowite widoki no i jacuzzi w każdym domku to super pomysł ;)Jedynym minusem jest brak drugiego prysznica w domku 14- osobowym...poza tym rewelacja ;)
10 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.1 / 10
Zygmunt
Klimatycznie. Przy wyciągu.
10 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.5 / 10
Agnieszka
naprawdę wszystko!wieczorem w sypialni czuć było dym z grilla, trzeba by pomyśleć jak skierować zapachy w stronę łąki a nie w stronę domków, oczywiście niezależnie od wiatrów :)
10 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Wiesława
Blisko do stoku
10 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Raphael
Das Haus ist komplett aus Holz und sehr gut verarbeitet. Wir waren 3 Familien mit Kindern und hatten sehr viel Spaß. Die Besitzer waren sehr gastfreundlich und sehr nett. Die Sauna und das Wasserbecken hat zu einem schönen Abendausklang eingeladen. Wir werden sicherlich wieder Gäste sein. Im ganzen ist es sehr zu empfehlen!!!
10 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Adam
Fantastyczny pobyt! Świetna lokalizacja, przepiękne widoki, sympatyczni i pomocni gospodarze, super domki, bardzo dobrze wyposażone. Jaccuzi w kazdym domku + sauna to dodatkowy duży plus. W pobliżu kilka fajnych restauracji, więc jak ktoś nie chce przyrządzać posiłków w domu to jest spory wybór.
10 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
8.7 / 10
Katarzyna
Lokalizacja, urok widoków i samego domku i dochodzenia typu jacuzzi i sauna na wielki plus! Świetna lokalizacja! Bardzo blisko do stoku. Dodatkowo jacuzzi i sauna na miejscu! Blisko także do takich miast jak Wisła bądź Ustroń - super!Brak poręczy przy schodach.. niestety wybierając się na wczasy z osobami starszymi (70+) badz małymi dziećmi bardzo trzeba uważać przy wchodzeniu i schodzeniu ze schodów, brak poręczy sprawia że te czynności są niezwykle niebezpieczne dla osób nie w pełni sprawnych fizycznie
10 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Bartłomiej
Cudownie spędzony czas z rodziną Super lokalizacja, czystość, dbałość o szczegóły . Wszystko przemyślane .
10 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.5 / 10
Dziadek
Wnętrze z pełnym wyposażeniem oraz udogodnienia. Sauna i beczka zewnętrzna z ciepłą wodą z pięknym widokiem. Bardzo dobry kontakt z właścicielem.Brak
10 Wrz 2019
Więcej
7.5 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Sławomir K.
wszystko dostepne w zasiegu reki wygoda polecam na rozne spotkania z przyjaciulmi
2 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Domek
9 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Bartłomiej
Cudownie spędzony czas z rodziną Super lokalizacja, czystość, dbałość o szczegóły . Wszystko przemyślane .
30 Sie 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.5 / 10
Dziadek
Wnętrze z pełnym wyposażeniem oraz udogodnienia. Sauna i beczka zewnętrzna z ciepłą wodą z pięknym widokiem. Bardzo dobry kontakt z właścicielem.Brak
30 Sie 2019
Więcej
7.5 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Raphael
Das Haus ist komplett aus Holz und sehr gut verarbeitet. Wir waren 3 Familien mit Kindern und hatten sehr viel Spaß. Die Besitzer waren sehr gastfreundlich und sehr nett. Die Sauna und das Wasserbecken hat zu einem schönen Abendausklang eingeladen. Wir werden sicherlich wieder Gäste sein. Im ganzen ist es sehr zu empfehlen!!!
30 Sie 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Szymon Mrzyk
Wszystko
30 Sie 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.5 / 10
Agnieszka
naprawdę wszystko!wieczorem w sypialni czuć było dym z grilla, trzeba by pomyśleć jak skierować zapachy w stronę łąki a nie w stronę domków, oczywiście niezależnie od wiatrów :)
30 Sie 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.1 / 10
Jakub
Jacuzzi nie dogrzewa wody Do naprawy ale i tak super Widok z tarasu bezcenny
30 Sie 2019
Więcej
7.5 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Aleksandra
30 Sie 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
8.7 / 10
Katarzyna
Lokalizacja, urok widoków i samego domku i dochodzenia typu jacuzzi i sauna na wielki plus! Świetna lokalizacja! Bardzo blisko do stoku. Dodatkowo jacuzzi i sauna na miejscu! Blisko także do takich miast jak Wisła bądź Ustroń - super!Brak poręczy przy schodach.. niestety wybierając się na wczasy z osobami starszymi (70+) badz małymi dziećmi bardzo trzeba uważać przy wchodzeniu i schodzeniu ze schodów, brak poręczy sprawia że te czynności są niezwykle niebezpieczne dla osób nie w pełni sprawnych fizycznie
30 Sie 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa