preloader

Opinie

Ogólne
9.9 / 10
Lokalizacja
9.7 / 10
Apartament
9.9 / 10
Obsługa
9.8 / 10
10 / 10
Monika Dolata
8 Sie 2020
Więcej
10 / 10 Apartament
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Anna F.
Ładne i funkcjonalne apartamenty. Wygodna prywatna plaża. Widok przepiękny. Cisza, spokój.
Serdecznie dziękujemy za piękną opinię, zapraszamy Państwa przez cały rok rok!!!
4 Sie 2020
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Magda G.
Miejsce urocze. Obiekt spełnia wysokie wymagania i jest w nim wszystko, co jest potrzebne, do dobrego wypoczynku. Cisza i brak innych ośrodków w pobliżu zapewnia komfort odpoczynku. Letnie kino na dworze dla dzieci to był super pomysł
Serdecznie dziękujemy za piękną opinię , zapraszamy Państwa przez cały rok rok!!!
4 Sie 2020
Więcej
9 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Krolina N.
Wszystko nam się podobało :-)
Serdecznie dziękujemy za piękną opinię, zapraszamy Państwa przez cały rok rok!!!
2 Sie 2020
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Ola K.
Ogólna ocena 10
Dziękujemy za wysoką ocenę, zapraszamy Państwa przez cały rok rok!!!
27 Lip 2020
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Dominika W.
Świetne miejsce do wypoczynku dla rodzin z dziećmi - mnóstwo atrakcji dla małych i dużych ☺
Serdecznie dziękujemy za piękną opinię i sugestie. Zmywarki to jeden z naszych planów udoskonalenia obiektu. Serdecznie zapraszamy i pozdrawiamy!
20 Lip 2020
Więcej
9 / 10 Apartament

Apartament idealny dla czteroosobowej rodziny. Widok z balkonu przepiękny ☺ Daję jeden punkt mniej za brak zmywarki (mała 45 cm zmieściłaby się bez problemu).

10 / 10 Lokalizacja

Znakomita lokalizacja - niesamowita cisza, z dala od zgiełku i tłumu. Dobry punkt do dalszych wycieczek: Malbork, Bydgoszcz, Toruń etc.

10 / 10 Obsługa

Pełen profesjonalizm

9 / 10
Marek K.
Bardzo nam się podobało. Ładna okolica, piękne jezioro. Moglibyśmy polecić znajomym bez wahania.
Serdecznie dziękujemy za piękną opinię, zapraszamy Państwa przez cały rok!!!
2 Lip 2020
Więcej
8 / 10 Apartament

W pokojach przydały by się jakieś szafki. Wieszak przy małym dziecku nie jest optymalną opcją.

10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Łukasz J.
Wystrój, wyposażenie, czystość, sprzęty sportowo- rozrywkowe. Przydałaby się półka w łazience na kosmetyki, bo na 5 osób brakuje miejsca na nie.
Serdecznie dziękujemy za piękną opinię i uwagi. Zapraszamy Państwa przez cały rok!!!
23 Cze 2020
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Aleksandra K.
Spędziliśmy tydzień z rodziną zajmując 3 apartamenty. Obiekt przygotowany doskonale dla każdego z nas, czyli 3 pokoleń:) Właściciele pomyśleli o najdrobniejszych detalach i potrzebach zarówno dzieci jak i dorosłych. Obiekt jest bardzo bezpieczny i tak pięknie położony, że nie sposób oddać słowami! Bardzo dziękujemy! Wrócimy tu jeszcze nie raz!
Serdecznie dziękujemy za piękną opinię. Zapraszamy Państwa przez cały rok!!!
23 Cze 2020
Więcej
10 / 10 Apartament

Apartament świetnie wyposażony, idealnie czysty, teren zadbany i codziennie doglądany przez personel. Można zgłaszać nawet najdrobniejsze usterki i są one usuwane natychmiast. Widok... cóż, pozostanie w moim sercu na zawsze!

10 / 10 Lokalizacja

Tu nie można sie nudzić: rowery, kajaki, łódki, rowerek wodny, plac zabaw, boiska, stół do pingponga... Nic nie trzeba zabierać ze sobą, tylko dobry humor!

10 / 10 Obsługa

Brawo! Dużo podróżujemy, ale w to miejsce wkładacie Państwo tyle pracy i serca, że będę chwalić jeszcze długo!

10 / 10
Martyna
16 Cze 2020
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Przemysław
Super miejsce na spokojne, rodzinne wakacje Fantastyczna lokalizacja dla rodzin, cisza, wygrodzony teren z placem zabaw, boiskami, miejscem do grillowania, nieopodal prywatna plaża nad spokojnym jeziorem. Wyposażenie absolutnie kompletne, wszystko o czym możesz pomyśleć jest dostępne na miejscu. Świetny kontakt z właścicielem i obsługą na miejscu. Dla gości dostępne rowery, rower wodny, kajaki, łódki. Gorąco polecam!!!
Serdecznie dziękujemy za piękną opinie. Zapraszamy Państwa przez cały rok!!!
16 Cze 2020
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Agnieszka R.
Wszystko na najwyższym poziomie. Obiekt zadbany i godny polecenia.
Serdecznie dziękujemy za piękną opinię. Zapraszamy Państwa przez cały rok!!!
13 Cze 2020
Więcej
10 / 10 Apartament

Widok z tarasu - przepiękny. Pokoje ładnie urządzone i czyste.

10 / 10 Lokalizacja

Lokalizacja pierwsza klasa. Dostęp do jeziora oraz plaża bardzo zadbane i ładne. Duży teren z placem zabaw dla dzieci.

10 / 10 Obsługa

Tacy pracownicy to skarb. Osoby obsługujące Uroczysko bardzo miłe, zawsze pomocne i uśmiechnięte.

10 / 10
Danuta S.
Wszystko było na wysokim poziomie .
Serdecznie dziękujemy za piękną opinię. Zapraszamy Państwa przez cały rok!!!
8 Cze 2020
Więcej
10 / 10 Apartament
9 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Joanna T.
Jestesmy bardzo zadowoleni z pobytu. Przyjechaliśmy zeby odpoczac od wielkiego miasta, napic sie kawy na tarasie z widokiem na jezioro, sluchajac spiewu ptakow. I to sie udalo. Dodatkowo spacery do pobliskiego lasu i plazy, rowery, plac zabaw na ktorym szalal nasz 1,5roczny syn. Chetnie sprawdzimy jak jest w Lutowku latem i jesienia. Panie Przemku, dziekujemy i do zobaczenia
Serdecznie dziękujemy za piękną opinię. Zapraszamy Państwa przez cały rok!!!
6 Cze 2020
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Bartosz K.
Piekne miejsce! Profesjonalnie zorganizowane i zaplanowane
Serdecznie dziękujemy za piękną opinię. Zapraszamy Państwa przez cały rok!!!
6 Cze 2020
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Małgorzata Z.
Rewelacja, jestem zachwycona miejscem, wypoczynek na najwyższym poziomie, można się w pełni zrelaksować.
Serdecznie dziękujemy za piękną opinię. Zapraszamy Państwa przez cały rok!!!
2 Cze 2020
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Tomasz G.
Cudowna lokalizacja i piękne, bardzo zadbane miejsce!
Serdecznie dziękujemy za piękną opinię. Zapraszamy Państwa przez cały rok!!!
27 Maj 2020
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Sławomira
Piekny nowy obiekt. Gustownie i wygodnie urządzony. Bardzo czysty. Przepiękne widoki z tarasu na jezioro i okoliczne lasy. Tu można wypocząć od zgiełku wielkomiejskiego. W dniu przyjazdu zastaliśmy w apartamencie świeże tulipany w wazonie, rumiane jabłuszka na stole i niespodzianka czyli świeżutkie jajka wiejskie. Bardzo miłe gesty za które jeszcze raz dziekujemy gospodarzowi.Podobalo nam się wszystko
Serdecznie dziękujemy za piękną opinie. Zapraszamy Państwa przez cały rok!!
11 Mar 2020
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Sławomira
Piekny nowy obiekt. Gustownie i wygodnie urządzony. Bardzo czysty. Przepiękne widoki z tarasu na jezioro i okoliczne lasy. Tu można wypocząć od zgiełku wielkomiejskiego. W dniu przyjazdu zastaliśmy w apartamencie świeże tulipany w wazonie, rumiane jabłuszka na stole i niespodzianka czyli świeżutkie jajka wiejskie. Bardzo miłe gesty za które jeszcze raz dziekujemy gospodarzowi.Podobalo nam się wszystko
8 Mar 2020
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Ewa
Fantastyczny wypoczynek blisko natury. Prześliczne miejsce, bardzo ładny widok z okna, cisza i spokój. Posesja dobrze zagospodarowana, apartament czysty, świetnie wyposażony o bardzo wysokim standarcie. Przemili gospodarze. Szkoda było wyjeżdżać.
Serdecznie dziękujemy za piękną opinie. Zapraszamy Państwa przez cały rok !!!
24 Lut 2020
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa