preloader

Opinie

Ogólne
9.9 / 10
Lokalizacja
9.7 / 10
Apartament
9.9 / 10
Obsługa
9.8 / 10
10 / 10
Joanna
6 Lut 2020
Więcej
10 / 10 Apartament
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Piotr Kurowski
6 Lut 2020
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Justyna
6 Lut 2020
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Krzysztof
6 Lut 2020
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Dorota
wspaniałe miejsce przyjazne rodzinom z dziecmi, cisza i piękny widok na jezioro, czystość i wygoda
6 Lut 2020
Więcej
10 / 10 Apartament
7.5 / 10 Lokalizacja
7.5 / 10 Obsługa
10 / 10
Christine
What a beautiful property with beautiful views of the lake. The apartment was beautiful and the staff had wonderful decorative touches for The holiday season. I highly recommend this place for a romantic get away and a family get away to the lake. I would return to this property in a heartbeat!Nothing I can think of!
6 Lut 2020
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Karolina
6 Lut 2020
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Karolina S.
Przepiękne miejsce. Apartament na najwyższym poziomie, niczego nie brakuje. Cudowna natura dookoła. Spędziliśmy tam uroczy Sylwester. Ta cisza i spokój- nie mieliśmy ochoty wracać do zgiełku miasta. Można się rozkochać w tym miejscu. Polecamy.
3 Sty 2020
Więcej
10 / 10 Apartament

Czysto, klimatycznie, bajkowo

10 / 10 Lokalizacja

Stosunkowo niedaleko od miasta, a jednak cisza i spokój jakiego szukaliśmy

10 / 10 Obsługa

Obsługa Obiektu niewidoczna, bardzo taktowna. Nie widać obsługi, ale widać efekty ich pracy. Codziennie ośrodek wysprzątany, przygotowane nowe palenisko.

10 / 10
Joanna
30 Gru 2019
Więcej
10 / 10 Apartament
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Christine
What a beautiful property with beautiful views of the lake. The apartment was beautiful and the staff had wonderful decorative touches for The holiday season. I highly recommend this place for a romantic get away and a family get away to the lake. I would return to this property in a heartbeat!Nothing I can think of!
28 Gru 2019
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Centrum bezpieczeństwa infor C.
Przepiękny obiekt w urokliwym miejscu!!! Dziękujemy
7 Gru 2019
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Piotr Kurowski
3 Gru 2019
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Dorota
wspaniałe miejsce przyjazne rodzinom z dziecmi, cisza i piękny widok na jezioro, czystość i wygoda
6 Lis 2019
Więcej
10 / 10 Apartament
7.5 / 10 Lokalizacja
7.5 / 10 Obsługa
10 / 10
j n.
Obiekt nowy , doskonale wyposażony i utrzymany. Łóżka bardzo wygodne , pokój dzienny przestrzenny doskonale urządzony. Korzystaliśmy z łódki i kajaków /przystań i plaża ogrodzone/ Na rowery nie starczyło nam czasu . Skorzystamy następnym razem / już zarezerwowaliśmy /
1 Paź 2019
Więcej
10 / 10 Apartament

Czysto i elegancko . Pościel świeża , pachnąca.

10 / 10 Lokalizacja

Wioska nad jeziorem otoczona lasami . Jezioro rybne a lasy ? Wszędzie gdzie weszliśmy grzyby : prawdziwki , sowy , rydze / wszystkiego 3 wielkie kosze /

10 / 10 Obsługa

Dyskretna a jak potrzeba pomocna / można było kupić świeże jajka kurze , owoce /

10 / 10
Karolina
14 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.5 / 10
Maciej
PE TAR DA ! Podobał nam się czekający na nas lód w lodówce, skrzynka jabłek dla gości czy wyczyszczone palenisko nazajutrz po naszym ognidku łącznie z narzędziami - pomyślano o wszystkim, widać dbałość o każdy detal. Lubimy to.
Serdecznie dziękujemy za piękną opinie. Zapraszamy Państwa przez cały rok !!!
10 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
7.5 / 10 Obsługa
10 / 10
barbara
Magiczne miejsce Miejsce urocze, przepięknie położone, z widokiem na jezioro, wyjątkowa piękną prywatną plażą! Jeśli chcesz spokoju, dystansu do cywilizacji to właśnie tutaj. Apartament piękny, przestronny, czysty, bardzo dobrze wyposażony. Budynek z czterema apartamentami położony w bardzo zadbanym ogrodzie z placem zabaw, boiskami do gry w siatkówkę, piłkę nożna. Rowery, kajaki, łódki do wspólnego wykorzystania. Byliśmy tutaj na wyjeździe rodzinnym, zdecydowanie za krótko!Las intensywnie użytkowany przez leśników.
Bardz dziękujemy i zapraszamy Państwa przez cały rok !!! Serdecznie pozdrawiamy !!!!
10 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.5 / 10
Sławek
Świetne miejsce na wypoczynek Urokliwe miejsce, piękny widok. Cisza, spokój, absolutnie super miejsce na zupełny reset. Dodatkowym atutem prywatna plaża z dostępem do bezpłatnych łódek. Super pomysł. Czystość pierwsza klasa. Wszystko na wielki PLUS. Pomimo drobnych nieścisłości przy rezerwacji, właściciel w ramach rekompensaty zrobił nam przemiłą niespodziankę. To się nazywa pełny profesjonalizm. Na pewno tam wrócimy. To był strzał w dziesiątkę. Dziękujęmy za suuuuper pobyt. Słabe wifi co absolutnie nie dyskwalifikuje obiektu
Serdecznie dziękujemy za piękną opinie. Zapraszamy Państwa przez cały rok!!! Pozdrawiamy !!!
10 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Apartament
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Piotr
Piękny widok na jezioro z apartamentów na piętrze, cisza i spokój. Dostęp z prywatnej działki do jeziora, wszystko świeże, czyste. Korzystaliśmy z dostępnych na miejscu rowerów z fotelikami dla dzieci, kajaków i łódki. Dla gości wszystko w cenie pobytu, tak jak być powinno. Teren bezpieczny, ogrodzony w całości, dobrze i ładnie zagospodarowany. Obiekt zdecydowanie wart polecenia, zwłaszcza dla rodzin, nawet podróżujących ze zwierzakami :)
Bardzo dziękujemy za piękną opinię. Zapraszamy Państwa o każdej porze roku!!!
10 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Ania
Uroczo :) Wszystko :) urocze miejsce, cisza, kontakt z naturą, widok z okna, taras, bliskość jeziora, wygodne łóżka, piękny apartament. Miła obsługa :) Nie ma takiej rzeczy ;)
Serdecznie dziękujemy i zapraszamy ponownie, o każdej porze roku!!!
10 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa