preloader

Opinie

Ogólne
9.9 / 10
Lokalizacja
9.7 / 10
Apartament
9.9 / 10
Obsługa
9.8 / 10
10 / 10
K
Wspaniałe miejsce na wypoczynek, także aktywny. Piękna okolica, sprzęt sportowy, rowery, łodzie, kajaki do dyspozycji. Apartamenty na wysokim poziomie, pełne wyposażenie. Na pewno wrócimy jeszcze do Uroczyska.
Serdecznie dziękujemy za piękną opinie. Zapraszamy Państwa przez cały rok !!!
10 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Karolina
Dziękujemy za wspaniałe miejsce do rodzinnych wakacji
Serdecznie dziękujemy za piekną opinie, sugestie bierzemy do siebie
10 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Artur
idealne miejsce na odpoczynek od miasta bardzo dobry kontakt z gospodarzem. ośrodek nowy, w super stanie, wszystko zadbane i wysokiej jakości. czysta, prywatna plaża blisko (50m), publiczna, ładna plaża 30m od ośrodka. na terenie grill, bardzo dobry i nowy plac zabaw. do dyspozycji rowery, kajaki, łódki. super taras z widokiem na jezioro. zdecydowanie polecam dla rodzin z dziećmi, ale też dla par. świetne miejsce, będziemy wracać!
Serdecznie dziękujemy, zapraszamy ponownie. Do zobaczenia !!!!
10 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
frutencja
Wspaniały pobyt, bardzo polecam Przestrzenny czysty fajnie wyposażony apartament. Automatyzacja przy wjeździe, odbiorze kluczy, itd. Piękny widok. Dzieci zadowolone z placu zabaw. Blisko jezioro i piękne, sielskie tereny. Naprawdę można wypocząć
Dziękujemy serdecznie i zapraszamy przez cały rok !!!!
10 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Justyna
5 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
frutencja
Wspaniały pobyt, bardzo polecam Przestrzenny czysty fajnie wyposażony apartament. Automatyzacja przy wjeździe, odbiorze kluczy, itd. Piękny widok. Dzieci zadowolone z placu zabaw. Blisko jezioro i piękne, sielskie tereny. Naprawdę można wypocząć
Dziękujemy serdecznie i zapraszamy przez cały rok !!!!
5 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Piotr
Piękny widok na jezioro z apartamentów na piętrze, cisza i spokój. Dostęp z prywatnej działki do jeziora, wszystko świeże, czyste. Korzystaliśmy z dostępnych na miejscu rowerów z fotelikami dla dzieci, kajaków i łódki. Dla gości wszystko w cenie pobytu, tak jak być powinno. Teren bezpieczny, ogrodzony w całości, dobrze i ładnie zagospodarowany. Obiekt zdecydowanie wart polecenia, zwłaszcza dla rodzin, nawet podróżujących ze zwierzakami :)
Bardzo dziękujemy za piękną opinię. Zapraszamy Państwa o każdej porze roku!!!
5 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.5 / 10
Sławek
Świetne miejsce na wypoczynek Urokliwe miejsce, piękny widok. Cisza, spokój, absolutnie super miejsce na zupełny reset. Dodatkowym atutem prywatna plaża z dostępem do bezpłatnych łódek. Super pomysł. Czystość pierwsza klasa. Wszystko na wielki PLUS. Pomimo drobnych nieścisłości przy rezerwacji, właściciel w ramach rekompensaty zrobił nam przemiłą niespodziankę. To się nazywa pełny profesjonalizm. Na pewno tam wrócimy. To był strzał w dziesiątkę. Dziękujęmy za suuuuper pobyt. Słabe wifi co absolutnie nie dyskwalifikuje obiektu
Serdecznie dziękujemy za piękną opinie. Zapraszamy Państwa przez cały rok!!! Pozdrawiamy !!!
5 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Apartament
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
K
Wspaniałe miejsce na wypoczynek, także aktywny. Piękna okolica, sprzęt sportowy, rowery, łodzie, kajaki do dyspozycji. Apartamenty na wysokim poziomie, pełne wyposażenie. Na pewno wrócimy jeszcze do Uroczyska.
Serdecznie dziękujemy za piękną opinie. Zapraszamy Państwa przez cały rok !!!
5 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.5 / 10
Maciej
PE TAR DA ! Podobał nam się czekający na nas lód w lodówce, skrzynka jabłek dla gości czy wyczyszczone palenisko nazajutrz po naszym ognidku łącznie z narzędziami - pomyślano o wszystkim, widać dbałość o każdy detal. Lubimy to.
Serdecznie dziękujemy za piękną opinie. Zapraszamy Państwa przez cały rok !!!
5 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
7.5 / 10 Obsługa
10 / 10
Krzysztof
5 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Ania
Uroczo :) Wszystko :) urocze miejsce, cisza, kontakt z naturą, widok z okna, taras, bliskość jeziora, wygodne łóżka, piękny apartament. Miła obsługa :) Nie ma takiej rzeczy ;)
Serdecznie dziękujemy i zapraszamy ponownie, o każdej porze roku!!!
5 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Karolina
Dziękujemy za wspaniałe miejsce do rodzinnych wakacji
Serdecznie dziękujemy za piekną opinie, sugestie bierzemy do siebie
5 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
barbara
Magiczne miejsce Miejsce urocze, przepięknie położone, z widokiem na jezioro, wyjątkowa piękną prywatną plażą! Jeśli chcesz spokoju, dystansu do cywilizacji to właśnie tutaj. Apartament piękny, przestronny, czysty, bardzo dobrze wyposażony. Budynek z czterema apartamentami położony w bardzo zadbanym ogrodzie z placem zabaw, boiskami do gry w siatkówkę, piłkę nożna. Rowery, kajaki, łódki do wspólnego wykorzystania. Byliśmy tutaj na wyjeździe rodzinnym, zdecydowanie za krótko!Las intensywnie użytkowany przez leśników.
Bardz dziękujemy i zapraszamy Państwa przez cały rok !!! Serdecznie pozdrawiamy !!!!
5 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Artur
idealne miejsce na odpoczynek od miasta bardzo dobry kontakt z gospodarzem. ośrodek nowy, w super stanie, wszystko zadbane i wysokiej jakości. czysta, prywatna plaża blisko (50m), publiczna, ładna plaża 30m od ośrodka. na terenie grill, bardzo dobry i nowy plac zabaw. do dyspozycji rowery, kajaki, łódki. super taras z widokiem na jezioro. zdecydowanie polecam dla rodzin z dziećmi, ale też dla par. świetne miejsce, będziemy wracać!
Serdecznie dziękujemy, zapraszamy ponownie. Do zobaczenia !!!!
5 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa