preloader
  • Oferty
  • Opinie
  • Moja rezerwacja

Opinie

Ogólne
9.7 / 10
Lokalizacja
9.3 / 10
Wyżywienie
9.7 / 10
Pokój
9.8 / 10
Obsługa
10 / 10
10 / 10
Kamila S.
Wielki plus za czystość, dostępność placu zabaw i pyszne śniadania oraz możliwość kupienia dodatkowego posiłku.
23 Lip 2021
Więcej
9 / 10 Pokój
10 / 10 Wyżywienie
9 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Anna K.
Czysty pokój, smaczne śniadania, bardzo miła obsługa. Serdecznie polecam!
22 Lip 2021
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Wyżywienie
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.5 / 10
Karol R.
Wszystko było jak należy. Czysto, zadbanie pyszne śniadania jak i obiady. Właściciele dbają o to by człowiek czuł się jak najbardziej swobodnie.
22 Lip 2021
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Karol R.
Miejsce do wypoczynku idealne dla rodzin z dziećmi. Okolica cicha i spokojna a zarazem niedaleko od plaży. Codziennie pyszne śniadania.
22 Lip 2021
Więcej
9 / 10 Pokój
9 / 10 Wyżywienie
7 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Jolanta G.
Miło, przyjemnie, czysto i spokojnie. Byliśmy tutaj już szósty raz, to chyba o czymś świadczy .
21 Lip 2021
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Wyżywienie
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Paweł
Świetny stosunek jakości do ceny, miejsce warte polecenia. Przemili właściciele z normalnym, ludzkim podejściem do gości. Pyszne i zróżnicowane śniadania. W obiekcie jest bardzo czysto.Generalnie nie ma się do czego przyczepić. Jedynie wentylacja w łazience mogłaby być lepsza.
20 Lip 2021
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Marta T.
W Willi Global spędziliśmy jedne z najprzyjemniejszych wakacji! Obiekt czyściutki, zadbany, a dzięki przemiłym właścicielom czuliśmy się jak w domu :) Zachęcamy do spróbowania pizzy i pierożków własnego wyrobu oraz przepysznego ciasta truskawkowego. Wróciliśmy zaledwie trzy dni temu, a już tęsknimy! Będziemy wszystkim gorąco polecać. Pozdrawiamy serdecznie! :)
20 Lip 2021
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Wyżywienie
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Natalia C.
Miejsce przyjazne rodzinom,bardzo się nam podobało
18 Lip 2021
Więcej
8 / 10 Pokój

Bardzo czysto,pachnąco,balkon super szkoda że z jednym krzesłem,mało stabilny stolik cały czas się bujał i niestety podczas upałów bez klimatyzacji ciężko wytrzymać w pokoju nawet w nocy.

10 / 10 Wyżywienie

Przepyszne śniadania,dużo,smacznie,pyszny chlebek.Mała uwaga żeby chować płatki że stojaki na noc i w szczelne pojemniki bo tracą chrupkość i się sklejaja od ciepła.

7 / 10 Lokalizacja

Ok ale do centrum i plaży 15 min trzeba iść.

10 / 10 Obsługa

Bardzo mili i pomocni właściciele,widać,że robią to z pasją i ich gościnność sprawia że czuliśmy się jak w domu.

9 / 10
Jacek
Nie znajduję rzeczy, które należałoby poprawić.
18 Lip 2021
Więcej
9 / 10 Pokój
10 / 10 Wyżywienie
9 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Tomasz Ponikowski
17 Lip 2021
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Tomasz P.
Wszystko mi się podoba. Byłem tam już cztery razy. Polecam.
12 Lip 2021
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Wyżywienie
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Krzysztof R.
Przesympatyczni i komunikatywni właściciele tworzący dobry klimat wypoczynku :),
12 Lip 2021
Więcej
8 / 10 Pokój
10 / 10 Wyżywienie
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Marcin
9 Lip 2021
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Magdalena R.
Bardzo miła obsługa, czystość, parking przy samym obiekcie, dostępne rowery w cenie noclegu, stół pingpongowy, trampolina, huśtawka i zjeżdżalnia dla dzieci,
6 Lip 2021
Więcej
10 / 10 Pokój

Pokoje, łazienka, cały obiekt bardzo czysty i zadbany. Przestrzennie i funkcjonalnie. Pokoje z balkonami.

10 / 10 Wyżywienie

Śniadania obfite, różnorodne, właściciele bardzo dbają żeby niczego nie zabrakło. Podane w formie szwedzkiego stołu, bardzo estetycznie.

10 / 10 Lokalizacja

Około kilometr do najbliższej plaży, podobnie do centrum, w pobliżu sklep, przy trasie rowerowej. Na terenie obiektu trampolina, huśtawka, stoliki, leżaki

10 / 10 Obsługa

Obsługa baaardzo miła, pomocna, praktycznie non stop dostępna.

10 / 10
Halina O.
Super. obiekt bardzo zdbany. Roślinność , kwiaty , zielone rośliny dobrane i posadzone gustownie. Jest taras i ogród, inne atrakcje . Gospodarze przemili. Jedyny mankament to brak klimatyzacji a trafiły się upały.
4 Lip 2021
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Wyżywienie
9 / 10 Lokalizacja

Bardzo dobrze że trochę oddalony . W nocy trochę głośno od ulicy- brak klimatyzacji nie pozwolił zamknąc okien w bardzo upalne dni i gorące noce.

10 / 10 Obsługa

Wyjątkowo uprzejmi gospodazrze. Obiekt prowadzony profesjonalnie .

10 / 10
Justyna N.
Spokojne miejsce, ale blisko do plaży. Cudowni mili, właściciele . Chcesz samotności to stoją z boku , masz ochotę pogadać zawsze mają dla Ciebie czas (możesz na przykład ponarzekać na bezchmurne niebo, albo , że klimat jak w Hiszpanii :) Śniadania - pyszności . Byliśmy już 3 raz i jeszcze wrócimy :). Pokój ten sam :) Pozdrawiamy ciepło. Co złego to nie my :)
25 Cze 2021
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Wyżywienie
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
8 / 10
Michał
Hotel na wysokim poziomie. Do plaży i najciekawszych restauracji 10 min spacerkiem - bardzo blisko. Pokoje czyste. Właściciele bardzo przyjaźni i pomocni właściwie w każdej sprawie. Śniadania domowe rownież bardzo dobre. Nie ma mozliwosci zeby wyjsc głodnym na plaże. Ogólnie polecam.Jedyny minus to brak klimatyzacji lub odpowiedniego wentylatora w pokoju.
dziękujemy bardzo za opinie. Upalny Czerwiec wszystkim nam dał się we znaki. Choć wszyscy pragniemy wysokich temperatur i słońca nad morzem, czasami staje się ono męczące. Klimatyzacja obiektu jest w naszych planach i mam nadzieję, że wkrótce będzie dostępna w pokojach. Z uwagi na przepisy przeciwpożarowe w pomieszczeniach mieszkalnych nie mogą być stosowane wiatraczki bez bezpośredniego dozoru. Jest nam ogromnie miło, ze pomimo tych chwilowych niedogodności jesteście Państwo zadowoleni z pobytu u nas. Serdecznie zapraszamy ponownie - zacumujcie u nas na wakacje.
20 Cze 2021
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Marcin P.
Polecam dla rodzin z dziećmi. Właściciele przemili i zawsze pomocni.
17 Cze 2021
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Wyżywienie

Każdy znajdzie coś dla siebie

10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa

Obsługa jak zawsze na najwyższym poziomie!

10 / 10
Monika KULA
Mili i życzliwi właściciele obiektu...
7 Cze 2021
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Anna Dolińska
29 Maj 2021
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa