preloader

Opinie

Ogólne
9.7 / 10
Lokalizacja
9.8 / 10
Pokój
9.6 / 10
Obsługa
9.8 / 10
10 / 10
27 Sie 2023
Więcej
7.5 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Olena
Прекрасний сімейний відпочинок Зона басейнів, дитячі зони, великий сімейний номер.Все було чудово
26 Sie 2023
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
7.5 / 10 Obsługa
10 / 10
Marian
26 Sie 2023
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Barbara
To już nasza druga wizyta w tym hotelu. Ostatnim razem byliśmy kilka lat temu kiedy jeszcze nie było tutaj basenów zewnętrznych. Rozwój obiektu jak najbardziej na plus. Baseny przystosowane zarówno dla starszych jak i najmłodszy użytkowników. Jak najbardziej polecamy i na pewno kiedyś jeszcze wrócimy ☺️
26 Sie 2023
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Paweł
Pobyt bardzo udany, polecam gorąco! Super obiekt! Pyszne jedzenie, świetna strefa SPA, miła obsługa.Wszystko super, nie mam uwag.
25 Sie 2023
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Kamila
Świetny stosunek jakości do ceny! Hotel godny polecenia. Ładne i czyste pokoje, przemiłe panie recepcjonistki, pyszne śniadania i możliwość dokupienia domowych obiadów w dobrej cenie. Dla gości dostępny basen zewnętrzny i strefa spa, w której znajdziemy dwie sauny i jacuzzi. Hotel znajduje się blisko przystanku skąd można pojechać do Zakopanego. W okolicy terma bania i stok Kotelnica, dużo sklepów i restauracji. Stosunek jakości do ceny idealny! W pokojach mogłaby być dodatkowo klimatyzacja i nieco większe łóżka, ale to tylko dwie małe rzeczy na które zwróciliśmy uwagę. Poza tym hotel nastawiony jest głównie na rodziny z dziećmi, więc jeżeli ktoś szuka miejsca do imprezowania to niekoniecznie będzie nim Willa Skałka. My byliśmy nastawieni na wypoczynek więc dla nas to miejsce sprawdziło się idealnie
24 Sie 2023
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Grzegorz
Pobyt bardzo udany. Polecam!!!
24 Sie 2023
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Teresa
Bardzo miła obsługa hotelik czysty śniadania bardzo dobre.Polecam
23 Sie 2023
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Agnieszka
22 Sie 2023
Więcej
7.5 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Ania Inka
Kolejny bardzo miły pobyt. Pyszne śniadania, miła obsługa. Możliwość dokupienia obiado-kolacji. Do dyspozycji strefa SPA, basen.Wszystko super.
21 Sie 2023
Więcej
7.5 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Marcelina
20 Sie 2023
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Piotr
20 Sie 2023
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
arszeniko
Super wygodny ośrodek z mnóstwem atrakcji dla dzieci Smaczne jedzenie. Blisko Term Bania. Dobrze wyposażona sala zabaw dla dzieci. Basen, brodzik i plac zabaw dla dzieci oraz jacuzzi. Super pomocny, kulturalny personel.Basen otwierany dopiero od 11.
20 Sie 2023
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Ewelina
Bardzo dobra lokalizacja. Smaczne jedzenie. Basen hotelowy na zewnątrz i wiele innych udogodnień
20 Sie 2023
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Łukasz
Drugi raz w te same wakacje to chyba najlepsza opinia Śniadania i basen
19 Sie 2023
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Wojciech
Miejsce idealne na wypoczynek i zresetowanie się. Pokoje, basen, śniadania, atmosfera, obsługa, czystośćBrak
19 Sie 2023
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Barbora
Všechno bylo perfektniNic
18 Sie 2023
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Małgorzata
Pobyt sierpień 2023 Obiekt zadbany , pokoje przestronne i czyste . Śniadania pyszne , urozmaicone … dla każdego coś dobrego
18 Sie 2023
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
michał
17 Sie 2023
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Rafał
lokalizacja super, właściciele super, nc tylko wypoczywaćgodziny otwarcia SPA
16 Sie 2023
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa