preloader

Reviews

General
9.7 / 10
Location
9.2 / 10
Board
9.9 / 10
Room
9.7 / 10
Service
9.9 / 10
9 / 10
Barbara B.
Bardzo dobre wrażenie zrobiła na mnie obsługa. Właściciele bardzo mili, zawsze gotowi służyć pomocą. Obiekt dobrze wyposażony. Nasz pokoik był ładny i schludny. Co prawda położony na poddaszu- w upały mogłoby chyba być tam trochę zbyt ciepło- ale trafiliśmy akurat na niewysokie temperatury. Do pokoju prowadziły liczne i dość strome schody- rozwiązanie niezbyt wygodne zwłaszcza jeśli ma się małe dziecko. Obok obiektu miejsce na grilla i super plac zabaw. Jedyny minus to lokalizacja- zwłaszcza z naszego punktu widzenia jako rodziców. Z małym dzieckiem trudno gdziekolwiek stamtąd dotrzeć na nogach. W celu dojścia do najbliższego sklepu trzeba było dość długo iść poboczem głównej drogi. Właściwie byliśmy ciągle zmuszeni poruszać się samochodem. Mimo to trzeba jednak przyznać, że pobyt na obrzeżach Zakopanego ma swoje plusy. Mogliśmy przynajmniej odpocząć od tłumów i mieliśmy zapewnione piękne widoki..ogóle wrażenie bardzo dobre. Myślę, że jeszcze tam wrócimy.
Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę i obszerną recenzję:)
28 Jun 2019
More
10 / 10 Room
8 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Andrzej Z.
Obiekt czysty w spokojnej okolicy z bardzo miłą i kompetentną obsługą . z wszystkiego byliśmy zadowoleni , brak negatywnych spostrzeżeń . SUPER WYŻYWIENIE
Bardzo dziękujemy za wspaniałą opinię:)
26 Jun 2019
More
10 / 10 Room

wszystkie standarty zachowane. Nasze wymagania zostały całkowicie spełnione

8 / 10 Location

Lokalizacja z widokiem na Giewont sama mówi za siebie.

10 / 10 Service
10 / 10
Aneta O.
Podejście właścicieli , zamowienie Taxi , zainteresowanie , polecenie obiektów do zwiedzania , wypożyczenie suszarki .
Bardzo dziękujemy za wspaniałą opinię:)
7 May 2019
More
10 / 10 Room
8 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Ewa J.
Ogólna ocena w 100% zasłużony pozytyw. Przed budynkami duży plac zabaw, huśtawki, piaskownica, na czas niepogody sala zabaw w budynku, stół do ping ponga, piłkarzyki. Boisko zewnętrzne na którym można pograć w piłkę. Posiłki smaczne, domowe w ilości sprzyjającej przytyciu, więc porcje duże. Gospodarze dbający o gości, życzliwi, uprzejmi. Byliśmy trzeci raz w okresie świątecznym i wciąż bez zmian cudownie, a dzieci nie chcą jechać w inne miejsce. Polecam !!!!!!!!
Bardzo dziękujemy za tą wspaniałą i motywującą opinię, jest nam niezmiernie miło czytać te słowa:) Serdecznie pozdrawiamy!
26 Apr 2019
More
10 / 10 Room

Same plusy: pokoje czyste i zadbane, wielkością pozwalające na komfortowy wypoczynek (dostosowane do ilości osób).

10 / 10 Location

Super lokalizacja, blisko na szlaki, do busów, jeśli ktoś nie ma ochoty korzystać z własnego samochodu.

10 / 10 Service

Brakuje skali do oceny życzliwości, rodzinnej atmosfery, uśmiechniętych Gospodarzy, jednym słowem wszystkiego pozytywnego co oferuje Willa Stachoniówka.

9.5 / 10
Justyna
Bardzo sympatyczna właścicielka :D
23 Mar 2019
More
10 / 10 Room
7.5 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Artur
23 Mar 2019
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
9.5 / 10
Mariusz
23 Mar 2019
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
23 Mar 2019
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
9.5 / 10
Marta
Pyszne obiady, przemila obsluga, napewno wrocimy
23 Mar 2019
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Roksana
Gospodyni bardzo miła i gościnna. Obiekt posiada wiele udogodnień i jest przystosowany dla młodzieży jak i dla rodzin z dziećmi.
23 Mar 2019
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
8.7 / 10
Jerzy
Polecam na rodzinny wypoczynek - śniadaniowe woreczki foliowe na każdym stoliku, fajna opcja na zrobienie sobie kanapek w góry, - miła i profesjonalna obsługa, - zaplecze wypoczynkowe przy budynku, - przestronny parking.
23 Mar 2019
More
10 / 10 Room
7.5 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Kristina
Супер отдых! Очень хорошая вилла. Отношение супер ! Завтраки вкусные! Тихо , спокойно вокруг!
23 Mar 2019
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
9.1 / 10
Zhenia
23 Mar 2019
More
10 / 10 Room
5 / 10 Location
10 / 10 Service
8.7 / 10
Piotr
23 Mar 2019
More
10 / 10 Room
7.5 / 10 Location
10 / 10 Service
9.1 / 10
Milda
Very nice place, tidy rooms, friendly staff, a lot of entertainment for kids (indoor and outdoor).
23 Mar 2019
More
10 / 10 Room
7.5 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Maira Maira
Viesmīlība
23 Mar 2019
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
9.5 / 10
Bálint
23 Mar 2019
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Olga
Chętnie wrócę tam latem :) Przepyszne jedzenie!!!
23 Mar 2019
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Martyna1994
Piękna willa, bardzo dobre jedzenie. Polecam!
23 Mar 2019
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Magdalena W.
Obiekt godny polecenia. Rewelacyjna baza wypadową na stoku narciarskie i trasy spacerowe. Cisza i spokój, przemili gospodarze. Smaczne domowe wyżywienie. Pokoje czyste i wygodne.
Bardzo nam miło, dziękujemy za 10-tki i wspaniałą recenzję:)
19 Feb 2019
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service