preloader
  • Rates
  • Reviews
  • My reservation

Reviews

General
9.7 / 10
Location
9.2 / 10
Board
9.9 / 10
Room
9.7 / 10
Service
9.9 / 10
10 / 10
Martyna1994
Piękna willa, bardzo dobre jedzenie. Polecam!
23 Mar 2019
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Magdalena W.
Obiekt godny polecenia. Rewelacyjna baza wypadową na stoku narciarskie i trasy spacerowe. Cisza i spokój, przemili gospodarze. Smaczne domowe wyżywienie. Pokoje czyste i wygodne.
Bardzo nam miło, dziękujemy za 10-tki i wspaniałą recenzję:)
19 Feb 2019
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
9 / 10
Angelina
Pokoje czyste, przytulne i w przystępnych cechach.
Dziękujemy bardzo za wysoką ocenę i podzielenie się swoją opinią:)
19 Feb 2019
More
9 / 10 Room

Pokoje czyste. Wspaniałe wiodki z okna na góry.

8 / 10 Location

Lokalizacja w porządku. Raczej łatwo dostać się w polecane zobaczenia miejsca.

10 / 10 Service

Bardzo miła Pani właścielka. Pomocna i bardzo pozytywna.

10 / 10
Dorota B.
Fajnie wyposażony pokój zabaw dla dzieci. Dodatkowy plus za mozliwosc suszenia ubrań.
Bardzo dziękujemy za komplet punktów i miłą recenzję:)
13 Feb 2019
More
10 / 10 Room

Pokój był bardzo czysty. Świetny taras na którym można wypić poranną kawę.

10 / 10 Location
10 / 10 Service

Przemiła obsługa. Bardzo smaczne jedzenie.

9 / 10
Angelika.
Bardzo miła atmosfera, gospodyni sympatyczna i pomocna. Obiekt czyściuteńki, grzejniki gorące. Śniadania smaczne, chociaż kawa nie jest serwowana wszystkim, tylko poszczególnym gościom.. Ogólnie polecam :)
Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę i Państwa opinię. Kawę serwujemy każdemu, kto sobie tego życzy...
12 Feb 2019
More
9 / 10 Room
9 / 10 Location
9 / 10 Service
10 / 10
Piotr K.
Położenie w spokojnej okolicy. Przemili właściciele. Obiady prawdziwie domowe. Polecam.
Dziękujemy bardzo za super opinię i komplet punktów.
11 Feb 2019
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Danuta S.
Gościnność, uśmiech, ciepła rodzinna atmosfera, bardzo smaczne posiłki, wspaniały klimat, czyściutko i wiele wiele innych zalet można wymieniać, gdy się mówi o Stachoniówce :) po prostu super!
Serdecznie dziękujemy za tak wspaniałą opinię:)
11 Feb 2019
More
10 / 10 Room

Czyściutko, funkcjonalnie i w góralskim klimacie.

10 / 10 Location

Lokalizacja - centrum wypadowe, wszędzie można dojechać busem.

10 / 10 Service

Same plusy :) pozdrawiamy i do zobaczenia!

10 / 10
Julita P.
Miejsce wspaniałe. Idealne na rodzinny wypoczynek.
Bardzo dziękujemy:)
11 Feb 2019
More
10 / 10 Room

Pokoje są bardzo czyste, wygodne, funkcjonalne. Urządzone w góralskim stylu.

10 / 10 Location

Miejsce położone idealnie. Daleko od zgiełku Zakopanego a jednocześnie z doskonałym dojazdem do wielu atrakcji.

10 / 10 Service

Najlepsza :)

10 / 10
Maciej S.
Wszystko mi się podobało
Bardzo się cieszymy, dziękujemy:)
4 Feb 2019
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Bogusław W.
Co tu opisywać należy rezerwować. Polecam.
Bardzo konkretnie:) Dziękujemy:-D
4 Feb 2019
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Jacek G.
Obiekt godny polecenia dla osób, które po trudach atrakcji Zakopanego pragną odpocząć w cichej i spokojnej okolicy. Szczególnie polecam domową kuchnię oraz profesjonalną i serdeczną obsługę właścicieli.
Dziękujemy za Państwa opinię i polecenie:) ogromnie nam miło.
29 Jan 2019
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Beata N.
Wszystko ok
Dziękujemy:)
28 Jan 2019
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Jacek M.
Wszystko nam się bardzo podobało, smaczne śniadania i obiadokolacje. W pokojach i w wszystkich pomieszczeniach bardzo czysto. Pani Stasia bardzo serdeczna osoba, która wita swoich gości miłym słowem. Atrakcyjna cena w porównaniu z konkurencją... Chętnie jeszcze tu wrócimy.
Dziękujemy bardzo za wspaniałą recenzję:)
20 Jan 2019
More
9 / 10 Room

Pokój nasz i naszych znajomych czysty,zadbany, miły wystrój. Aneks kuheny na korytarzu i kuchnia obok w budynku (Stachoniówka 2) do pełnej dyspozycji.

9 / 10 Location

Blisko centrum Zakopanego (ok 6 km.), a jednocześnie daleko od zgiełku miasta. Dogodny dojazd do Murzasichle, Poronin,Małe Ciche, Termy Bukowina i na Słowacje...

10 / 10 Service

Miła, profesjonalna i uprzejma obsługa.

10 / 10
Andrzej J.
Obsługa super, zawsze pomoże, doradzi. Smaczne jedzenie, bardzo czysto. Polecam
Dziękujemy bardzo za świetną recenzję i komplet punktów:)
29 Aug 2018
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Andrzej J.
Wszystko na 10, czysto, przemiła obsługa, pyszne jedzenie, polecamy
Bardzo dziękujemy za komplet punktów:)
29 Aug 2018
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Karol G.
Dobra lokalizacja, warunki lokalowe, smaczne i obfite jedzenie oraz bardzo sympatyczni gospodarze. Dodatkowo świetną organizacją wycieczek.
Bardzo dziękujemy:)
29 Aug 2018
More
8 / 10 Room
8 / 10 Location
10 / 10 Service

10 / 10
Bernadetta O.
Obiekt w świetnym miejscu, niedaleko od centrum, wyżywienie i obsługa na wysokim poziomie. W pokoju czysto, przytulnie, góralsko
Ogromnie dziękujemy, szczególnie za pozostawioną wyjątkową czystość w pokoju, to naprawdę bardzo miłe i budujące.
27 Aug 2018
More
9 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
9 / 10
Sebastian F.
Bardzo czysto, miła obsługa, pyszne jedzenie, dobra lokalizacja, fajny plac zabaw dla dzieci i bawialnia w środku. Trochę szkoda, że czajniki nie są w pokojach.
Bardzo dziękujemy za opinię i wysoką ocenę. Niestety, ze względów bezpieczeństwa czajników w budynku drewnianym (Stachoniówka) nie ma w pokojach, są jednak na korytarzach. Rozumiemy że to nie to samo:) ale bezpieczeństwo naszych Gości jest dla nas priorytetem.
25 Aug 2018
More
10 / 10 Room
9 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Patrycja
Pyszne obiady!
Bardzo dziękujemy za 10-tki:)
21 Aug 2018
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Elwira S.
Znakomicie. Pokoje w miarę przestrzenne, wygodne łóżka, smaczne obiady. Piękny widok z okna. Kompleksowa obsługa i miła atmosfera. Minusem jest brak sklepu w pobliżu.
Dziękujemy bardzo za opinię:)
21 Aug 2018
More
10 / 10 Room
9 / 10 Location
10 / 10 Service