preloader
  • Rates
  • Reviews
  • My reservation

Reviews

General
9.7 / 10
Location
9.2 / 10
Board
9.9 / 10
Room
9.7 / 10
Service
9.9 / 10
10 / 10
Justyna K.
Bardzo przyjemne miejsce, mili, sympatyczni właściciele, wspaniała obsługa. Byłam już dwa razy i na pewno wrócę
Dziękujemy za komplet punktów i miłą opinię:)
20 Aug 2018
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location

Miejsce położone poza centrum, idealne dla osób ceniących spokój i ciszę, rodzin z dziećmi

10 / 10 Service
8 / 10
Agnieszka K.
wszystko było w porządku oprócz drogi dojazdowej od drogi głównej
Bardzo dziękujemy:) Droga i przedłużający się remont wszystkich już męczy, nas również. Jak dobrze pójdzie pod koniec października pojedziemy nową drogą:)
19 Aug 2018
More
8 / 10 Room
8 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Marcin P.
Wszystko się podobało, jedynie troszkę daleko do sklepu. A tak super!
Dziękujemy bardzo i polecamy się na przyszłość:)
18 Aug 2018
More
10 / 10 Room
8 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Adrian W.
Przyjemna atmosfera, gościnnie i przytulenie ;) Warto tam wrócić.
Bardzo dziękujemy za opinię:)
13 Aug 2018
More
10 / 10 Room
8 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Małgorzata N.
Obiekt bardzo ładny czysto, schludnie, bardzo mili właściciele :) Bardzo duży fajny plac zabaw dla dzieci. Po całodniowych przechadzkach po górach miło można spędzić czas na ogrodzie ale i nie tylko :)
Bardzo dziękujemy:)
10 Aug 2018
More
10 / 10 Room
9 / 10 Location

Jeżeli chodzi o położenie to bardzo fajne bo w cichej okolicy i stosunkowo wszędzie jest blisko

10 / 10 Service
10 / 10
Joanna S.
Pobyt w Stachoniowce wspominamy wyjatkowo radośnie. Obiekt jest bardzo dobrze dostosowany do rodzin z dziećmi. Na podwórzu jest duzy plac zabaw, boisko do siatkówki i miejsce na grilla . W budynku z kolei została dla dzieci przygotowana sala zabaw, sala do ping ponga a także piłkarzyki. Najbardziej jednak zauroczyli nas gospodarze. Pani Stasia jest przesympatycza i bardzo pomoca-- do tego świetnie gotuje. Zostawiła nam nawet obiad gdy późno wracalismy ze szlaku. Zawsze czekał na nas gar przepysznej zupy i drugie danie. Polecam gorąco :)
Bardzo dziękujemy za wspaniałą i szczegółową recenzję:) Szkoda że nie korzystali Państwo z przystanku na Chłabówce Górnej (po wyjściu z osiedla trzeba skręcić w lewo) a schodzili do Jaszczurówki na przystanek (który jest dalej i z tym niebezpiecznym przejściem przez drogę).
6 Aug 2018
More
10 / 10 Room

Widoki przepiekne, willa jest położona w malowniczej okolicy, między innymi widać Giewont.

9 / 10 Location

Willa jest położona w zaciszu Zakopanego i do najbliższego przystanku trzeba zejść na Jaszczurówkę i przejść przez bardzo ruchliwą ulicę bez pasów, ale to nie wina gospodarzy tylko urzędu miasta Zakopane, który nie zrobił w tym miejscu przejścia dla pieszych lub kładki.

10 / 10 Service
10 / 10
Monika M.
Czyściutko, smacznie i rodzinnie świadczy o tym fakt, że wracamy co jakiś czas w to samo miejsce. To był już nasz czwarty pobyt. GODNE POLECENIA DLA RODZIN Z DZIEĆMI!
Dziękujemy bardzo za miłą opinię:)
5 Aug 2018
More
9 / 10 Room

Widok z okna - w sumie nieistotny. Góry podziwialiśmy na szlakach. Czystość i funkcjonalność na 10!

10 / 10 Location

Dla osób poruszajacych się samochodem 10!

10 / 10 Service

W tym roku zaskoczyła nas dodatkowa usługa. Suszenie przemoczonych butów, dzięki temu mogliśmy dalej kontynuować górskie wędrówki.

10 / 10
Marta W.
Własciciele przemili, jedzonko pyszne, polecam w 100%
Ogromnie dziękujemy:)
1 Aug 2018
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Małgorzata E.
Wszystko super. Jedyne zastrzezenie to zbyt mikroskopijna lazienka w tym pokoju w ktorym spalismy. Ale to szczegol. Cala reszta OK. Nastepny raz w Zakopcu tez Stachoniowka!
Dziękujemy za komplet punktów i opinię:)
30 Jul 2018
More
10 / 10 Room

Czysciutkie, zadbane pokoje.

10 / 10 Location

Daleko od centrum- ale o to chodzi. Na piechotę tez mozna spokojnie dojść.

10 / 10 Service

Bardzo fajni i mili właściciele.

10 / 10
Zbigniew G.
Willa Stachoniowka to najlepsze miejsce w Zakopanym. Cisza, spokój, idealne miejsce dla rodzin z dziećmi. Obiady pani Stasi to uczta dla podniebienia:-)My już tesknimy za tym miejscem i mówimy :Do zobaczenia! bo wrócimy na pewno
Bardzo dziękujemy za wspaniałą opinię:) Cieszymy się, że już Państwo planują powrót:)
13 Jul 2018
More
9 / 10 Room
9 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Małgorzata S.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Willi Stachoniówka.
Bardzo dziękujemy za komplet punktów, cieszymy się że się Państwu u nas podobało:)
10 Jul 2018
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Agata N.
Gospodarze bardzo mili, pokój czysty i przestronny.
Bardzo dziękujemy za świetną opinię i wysoką notę:)
7 Jul 2018
More
10 / 10 Room
9 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Beata N.
za mała skala
Bardzo dziękujemy za motywującą opinię i maksymalną notę:)
1 Mar 2018
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
9 / 10
Maciej G.
Bardzo czysto, bardzo miła obsługa, super warunki dla dzieci bo jest plac i sala zabaw, fajna okolica. Zdecydowanie polecam dla rodzin z dziećmi.
Bardzo dziękujemy za opinię i wysoką ocenę:)
27 Feb 2018
More
9 / 10 Room
9 / 10 Location
10 / 10 Service
9 / 10
Agnieszka W.
Pobyt bardzo udany. Mili właściciele. Myślę ,że jeszcze kiedyś skorzystamy z pobytu u Państwa.
Bardzo dziękujemy za opinię i wysoką ocenę:)
26 Feb 2018
More
9 / 10 Room
8 / 10 Location
9 / 10 Service
10 / 10
Olga
Rewelacja !
Bardzo dziękujemy za opinię i maksymalną notę:)
20 Feb 2018
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
6 / 10
Tomasz B.
Www
Dziękujemy za ocenę.
20 Feb 2018
More
10 / 10 Room
4.5 / 10 Location
9.5 / 10 Service
10 / 10
andrzej s.
bardzo miła i życzliwa obsługa, czysty pokuj i łazienka,smaczne jadzenie i niedrogo. miejsce godne polecenia.
Bardzo dziękujemy za opinię i wskazówki - weźmiemy je pod uwagę.
18 Feb 2018
More
8.5 / 10 Room

przydał by się wieszak na ręczniki w łazience. dla narciarzy w górskim obiekcie warto zainwestować w suszarkę na buty,w europie to standart.

7 / 10 Location

fatalny stan drogi dojazdowej,ale to nie wina obiektu i ma być remont drogi na wiosnę.

10 / 10 Service

profesjonalne podejście i życzliwi gospodarze.

10 / 10
Sławomir C.
Profesjonalizm na najwyższym poziomie!
Bardzo dziękujemy za motywującą opinię i komplet punktów:)
17 Feb 2018
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
9 / 10
Dawid W.
bardzo dobra
Bardzo dziękujemy za opinię i wysoką ocenę:)
13 Feb 2018
More
8.5 / 10 Room
8 / 10 Location
9 / 10 Service