preloader
  • Rates
  • Reviews
  • My reservation

Reviews

General
9.7 / 10
Location
9.2 / 10
Board
9.9 / 10
Room
9.7 / 10
Service
9.9 / 10
9 / 10
Dawid W.
bardzo dobra
Bardzo dziękujemy za opinię i wysoką ocenę:)
13 Feb 2018
More
8.5 / 10 Room
8 / 10 Location
9 / 10 Service
5.5 / 10
Maciej S.
było czysto i bardzo ciepło. poprawie poddałbym menu posiłków dla dzieci, sugerował bym w przyszłości o potrawy bardziej oczekiwane przez najmłodszych gości.
Bardzo dziękujemy za opinię i przekazanie uwag. Weźmiemy je pod uwagę. Droga jest aktualnie w remoncie - wkrótce będzie nowa, z szerszym poboczem.
12 Feb 2018
More
7 / 10 Room
6.5 / 10 Location

trochę kolizyjny dojazd - niemożliwe minięcie się 2 aut na odcinku 500 m i kolizyjny skręt od strony granicy i utrudnione włączanie się do ruchu

9 / 10 Service
10 / 10
pawel f.
Wszystko bylo w jak najlepszym porzadku Mam nadzieje ze jeszcze skorzystam
Bardzo dziękujemy za opinię i komplet punktów:)
12 Feb 2018
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Anna P.
Czyste pokoje, przepyszne jedzenie.
Bardzo dziękujemy za opinię i komplet punktów:)
12 Feb 2018
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Magdalena W.
Gut
Bardzo dziękujemy za opinię i wysoką ocenę:)
11 Feb 2018
More
10 / 10 Room
9 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Justyna J.
Bardzo sympatyczna właścicielka :D
Bardzo dziękujemy za opinię i wysoką ocenę:)
8 Feb 2018
More
10 / 10 Room
8 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Olga Z.
Czystość w pokojach jak i całym obiekcie, pyszne jedzenie i przemiła obsługa.
Bardzo dziękujemy za opinię i wysoką ocenę:)
5 Feb 2018
More
10 / 10 Room
9 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Julita P.
Wspaniałe miejsce. Cisza, spokój, a jednocześnie niedaleko centrum Zakopanego. Cudowne widoki. Niezapomniane wrażenia.
Bardzo dziękujemy za wspaniałą opinię:) i "10" - tki.
29 Jan 2018
More
10 / 10 Room

Pokoje, łazienka, korytarz i jadalnia bardzo czyste, schludne, przyjemne.

10 / 10 Location
10 / 10 Service

Profesjonalna, fachowa, rzetelna obsługa zaczynając od rezerwacji na przepysznych posiłkach kończąc. Właściciele lubią swoich gości :)

8.5 / 10
Klaudia S.
Pyszne jedzenie dogodność wyboru godziny posiłków możliwość zrobienia na wynos kanapek miła obsługa
Dziękujemy za pozytywną opinię:)
28 Jan 2018
More
9 / 10 Room
8 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Marcin S.
Rewelacyjna, domowa atmosfera. Polecam.
Bardzo dziękujemy za opinię i komplet punktów:)
28 Jan 2018
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
8 / 10
Michał B. i Sabina Ż.
Mile wspominamy 3 dniowy pobyt, planujemy kolejny wyjazd wraz z noclegiem w Stachoniówce
Dziękujemy za opinię:) i do zobaczenia!
30 Dec 2017
More
9 / 10 Room
5 / 10 Location
10 / 10 Service
7.5 / 10
Ilona W.
W pokojach czysto, dobry stosunek jakości do ceny
Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy!
18 Sep 2017
More
7 / 10 Room
7.5 / 10 Location
8.5 / 10 Service
9 / 10
Izabella
Doskonały porządek, bardzo miła obsługa, prawdziwa chęć niesienia pomocy
Bardzo dziękujemy za Państwa opinię. Pozdrawiamy serdecznie!
5 Sep 2017
More
9 / 10 Room

Bardzo ładny pokój, posprzątany bardzo dokładnie. Ładny, lecz niewielki balkon, widok na najbliższe zabudowania i las. Mi trafił się uszkodzony uchwyt na słuchawkę prysznicową. Reszta super.

8 / 10 Location

Samochodem do centrum Zakopanego naprawdę blisko. Brakuje blisko sklepu, bo nie dość, że jest dosyć daleko (ok 2km) to nie obsługuje płatności bankomatem. A bankomat to kolejne 1.5 km.

9 / 10 Service

Bardzo miła, fachowa obsługa. Chętna do pomocy. Mili i zainteresowani ale nie nachalni. Bardzo miło.

10 / 10
Andrzej J.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu nasze oczekiwania zostały spełnione
Bardzo dziękujemy za opinię i maksymalną notę. Cieszymy się że sprostaliśmy Państwa oczekiwaniom. Pozdrawiamy!
4 Sep 2017
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Mariusz W.
Wspaniałe miejsce zwłaszcza dla rodzin z dziećmi.Wieli plus za plac zabaw i salę zabaw.Posiłki bardzo smaczne i obfite.Byliśmy tu pierwszy raz i na pewno będziemy wracać .
Bardzo dziękujemy za wspaniałą i motywującą opinię. Pozdrawiamy serdecznie!
3 Sep 2017
More
10 / 10 Room

Pokój ładny ,zadbany i czysty ,łóżka wygodne .Duży taras przy pokoju.

10 / 10 Location

Lokalizacja super , cisza ,spokój i wszędzie blisko. Autem do centrum kilka minut ,do przystanku na piechotę niecałe 10 minut. Dobra baza wypadowa ,blisko do Kuźnic i nad Morskie Oko.

10 / 10 Service

Świetny kontakt z właścicielami obiektu ,przemili ludzie.

9.5 / 10
Łukasz K.
Śniadanie było super dzień po dniu Jedyne co bym zasugerował to kawa jako opcją do śniadania = 10/10 gwiazdek
Bardzo dziękujemy za miłą opinię. Ciągle staramy się podnosić jakość naszych usług:). Serdecznie pozdrawiamy i mamy nadzieję do zobaczenia!
2 Sep 2017
More
10 / 10 Room

Pokoje czyste dobrze wyposażone Nic dodać nic ująć

10 / 10 Location

Lokalizacja idealna do centrum miasta nie daleko, ale na tyle oddalone miejsce by odpocząć od natłoku innych turystów

10 / 10 Service

Drugi pobyt .Właściciele jak i wszyscy pracownicy profesjonalni we wszystkich sferach obsługi. Wszystkie sugestie okazały się bardzo celne: - godziny wzruszenia na szlaki - restauracja rekomendacja Wycieczki organizowane przez Willę były dopracowane

8 / 10
Łukasz S.
Bardzo przyjazne miejsce obsługa bardzo miła i pomocna
Bardzo dziękujemy za dodanie pozytywnej opinii, serdecznie pozdrawiamy i mamy nadzieję do zobaczenia!
28 Aug 2017
More
7 / 10 Room

Przytulne,duży tv i dostęp do wifi

9 / 10 Location

Bardzo spokojne i ciche miejsce, dużo atrakcji dla dzieci

8 / 10 Service

Obsługa bardzo miła i pomocna

10 / 10
Sylwia R.
Super miejsce
Bardzo dziękujemy za komplet punktów, serdecznie pozdrawiamy i mamy nadzieję do zobaczenia!
25 Aug 2017
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
5.5 / 10
Krzysztof R.
Obiekt ładny ale skrzypiace podłogi i roznoszacy się halas chodzenia innych wczasowiczow czasami mega utrudnia odpoczynek i spokojny sen.. Niestety w moim pokoju lekko przeciekal dach przez co zamoczyl mi się telefon i raczej już z niego nie skorzystam... Ale w ogólnej ocenie myślę że było ok choć za ta cenę można poszukać czegoś bliżej centrum...
Dziękujemy za opinię. Przeciekający dach ... nie potwierdził się. Zapewne okno dachowe nie było całkiem domknięte. Cena wyższa ze względu na króciutki pobyt. Im dłużej, tym taniej:) Pozdrawiamy!
24 Aug 2017
More
5 / 10 Room
4 / 10 Location
6 / 10 Service
10 / 10
Angelika F.
Byliśmy jako grupka 8 znajomych. Idealne,spokojne miejsce położone blisko centrum Zakopanego,pyszne obiady,przemiła obsługa i czyste,oraz bardzo zadbane pokoje. Wszystko tak jak w przedstawianej ofercie,żadnej wady.Z przyjemością wrócimy jeszcze nie raz! Serdecznie polecamy i dziękujemy za pełen profesjonalizm! :)
Bardzo dziękujemy za komplet punktów i wspaniałą recenzję, serdecznie pozdrawiamy i mamy nadzieję do zobaczenia!
23 Aug 2017
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service