preloader
  • Rates
  • Reviews
  • My reservation

Reviews

General
9.7 / 10
Location
9.2 / 10
Board
9.9 / 10
Room
9.7 / 10
Service
9.9 / 10
10 / 10
Renata W.
W Wilii "Stachoniówka" byliśmy już nie pierwszy raz. Jak zwykle było miło i przyjemnie. Pobyt tutaj mogę polecić każdemu. Bardzo dobre posiłki. Przystępne ceny. W tym roku wybraliśmy się z dziećmi na spływ przełomem Dunajca bezpośrednio z Wilii "Stachoniówka" z firmą Stachoń-Travel - było warto.
Pięknie dziękujemy za komplet punktów i miłą opinię, serdecznie pozdrawiamy i mamy nadzieję do zobaczenia!
21 Aug 2017
More
10 / 10 Room

Pokoje zadbane i czyste.

10 / 10 Location

Lokalizacja obiektu zapewnia ciszę z dala od zgiełku i gwaru. Jednocześnie dojazd w dowolne miejsce Zakopanego jest bardzo dobry tzn. własnym samochodem, busem, taxi. Biorąc pod uwagę ceny parkingów ( w sezonie wysokim) wg mnie preferowany dojazd taxi lub busem.

10 / 10 Service

Właściciele Wilii "Stachoniówka" jak zwykle bardzo pomocni i uprzejmi.

10 / 10
Iwona S.
Super miejsce
Bardzo dziękujemy za komplet punktów, serdecznie pozdrawiamy i mamy nadzieję do zobaczenia!
18 Aug 2017
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Anonimowy
Dobry kontakt z gospodarzami.
Bardzo dziękujemy za dodanie swojej opinii, serdecznie pozdrawiamy i mamy nadzieję do zobaczenia!
14 Aug 2017
More
9 / 10 Room
9.5 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
MARZENA G.
Obiekt bardzo ładny,pokoje przytulne i czyściutkie,jedzonko pyszne a obsługa super! Napewno jeszcze tam wrócimy...
Bardzo dziękujemy za komplet punktów, serdecznie pozdrawiamy i mamy nadzieję do zobaczenia!
10 Aug 2017
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Anna S.
Cisza, spokój, dobre śniadanka, miła obsługa :), na pewno tam wrócimy :) POLECAM
Bardzo dziękujemy za ocenę, serdecznie pozdrawiamy i mamy nadzieję do zobaczenia!
7 Aug 2017
More
10 / 10 Room
7 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
anna g.
Serdecznie polecam każdym turystom w Zakopanym. Pobyt wspominam bardzo mile. Super lokalizacja, piekne widoki, dobre jedzenie, super organizacja włascicieli oraz przemiła Pani Stasia. Doskonały obiekt zwłaszcza dla rodzin z dziećmi, plac zabaw na dworze i w pensjonacie dla maluszków. Jak do Zakopanego to tylko do Stachoniówki.Polecam
Dziękujemy bardzo za miłą recenzję oraz komplet punktów, serdecznie pozdrawiamy i mamy nadzieję do zobaczenia!
7 Aug 2017
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Paweł W.
Obiekt oceniam bardzo dobrze - wszystko nam sie podobało.
Bardzo dziękujemy za komplet punktów, serdecznie pozdrawiamy i mamy nadzieję do zobaczenia!
30 Jul 2017
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Dorota P.
Bardzo nam sie podobalo wrócimy napewno za rok
Bardzo dziękujemy i do zobaczenia!
27 Jul 2017
More
8.5 / 10 Room
8 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Artur S.
Podobało się wszystko :)
Dziękujemy serdecznie za miłą opinię i komplet punktów:) Zapraszamy do nas ponownie!
24 Jul 2017
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Mariusz M.
Bardzo nam sie podobalo, na pewno wrocimy!
Dziękujemy serdecznie za miłą opinię:) Zapraszamy do nas ponownie!
20 Jul 2017
More
9 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Magdalena S.
Wszystko tak jak miało być!
Dziękujemy serdecznie za miłą opinię i komplet punktów:) Zapraszamy do nas ponownie!
20 Jul 2017
More
10 / 10 Room

Pokoje zadbane, czyste.

10 / 10 Location

Lokalizacja bardzo dobra, zgodnie z tym jak była podana.

10 / 10 Service

Obsługa przemiła i zawsze uśmiechnięta!

9.5 / 10
Anna L.
obiekt spełniał nasze oczekiwania. Jedynie duza odległość od centrum byla dla nas minusem tego miejsca
19 Jul 2017
More
7.5 / 10 Room
1.5 / 10 Location
9.5 / 10 Service
9 / 10
gość
Bardzo schludnie i przyjemnie, pokoik nieduży, jednak bardzo czysty i pachnący. Jeżeli komuś zależy na spokoju to zdecydowanie powinien wybrać to miejsce. Wykupiliśmy dodatkowo śniadanka, w dwie osoby nie dało się zjeść wszystkiego, także warto. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu i na pewno wrócimy za rok :)
Dziękujemy serdecznie za opinię. Zapraszamy do nas ponownie!
19 Jul 2017
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
8 / 10 Service
10 / 10
Milda G.
Nice and comfortable place to stay. Many things for kids (inside - play room, outside - outside playground). Nice places for sitting outside. Also the house has all services you need - kitchen, fridges, kettles, dishes (also suggest meal if you don't cook by your own), washing machine.
Thank you very much:)
18 Jul 2017
More
9 / 10 Room

Rooms were nice and clean. Not very good noise isolation.

9 / 10 Location

Away from the town center, seems like in a village. But on the other hand the location is very good, because it was easy to reach walking tracks (to some of them you can even walk by foot). Also you can avoid traffic which is really high in town center (you don't need to cross it to reach the walking tracks) when you go by car.

10 / 10 Service

The owners are very nice people - very friendly and always ready to help. Also give many advises where to go and what to do (has town maps, brochures).

10 / 10
Jolanta L.
Poprostu super Sniadania ,obiady pierwsza klasa Polecam
Dziękujemy serdecznie za miłą opinię i komplet punktów:) Zapraszamy do nas ponownie!
9 Jul 2017
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
9 / 10
Roksana G.
Ogólnie uważam pobyt za udany. Czysto, cicho. Cena adekwatna do standardów.
Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię:) Zapraszamy do nas ponownie!
20 Jun 2017
More
9 / 10 Room

Wystrój typowy dla otoczenia, zachowana tradycja. Zawsze czysto.

6 / 10 Location

Trochę daleko do centrum

10 / 10 Service

Bardzo miła i pomocna Pani Gospodyni

10 / 10
Sylwia H.
Przemiła obsługa, dobra lokalizacja, czyste pokoje i dobre jedzenie. Do tego fajny plac i sala zabaw dla dzieci- dla mnie super.
Dziękujemy za miłą opinię:) Pozdrawiamy!
10 May 2017
More
8 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
8 / 10
Jarosław K.
Na uboczu, cisza, spokój, do atrakcji trzeba trochę podejść, ale spacer zawsze dobrze zrobi. Bardzo dobry stosunek poziomu do ceny.
Dziękujemy za szczegółową i interesującą opinię:) Pozdrawiamy!
9 May 2017
More
8 / 10 Room

Czysto, dopóki dzieci nie nabrudziły :), funkcjonalność bardzo dobra jak na bazę noclegowo wypadową, trochę gorzej jakby trzeba było siedzieć cały dzień, wystrój ubogi, ale to nie przeszkoda, jako że tylko na nocowanie, mało szaf na upchanie ubrań na tyle osób co nas było. Widok słaby jak na kierunek w którym mieliśmy okna, no może poza widokiem na Cyhrlę. Ale to nie przeszkoda, ale to wynika z lokalizacji oboektu. Jedyna wada pokoju to brak skutecznych zasłon na wschodnim oknie. Jednak słońce budzi przed zaplanowaną porą wstania. Podejrzewam, że pokoje na stronę północ-zachód, tj. kierunek na parking mają lepszy widok (Gubałówka) i lepsze światło (brak budzenia o wschodzie i widno wieczorem).

8 / 10 Location

Położenie świetne jak na bazę wypadową w Wysokie Tatry, co jest ogromnym plusem, słabe jeżeli chodzi o otrakcje miasta Zakopane, co jest malutkim minusikem. Ale coś za coś.

10 / 10 Service

Wyśmienita obsługa, wysoka kultura, fahowość i uprzejmość na najwyższym poziomie, przyjazna atmosfera, którą doświadczyłem już nie pierwszy raz.

10 / 10
Paulina B.
Super miejsce!! Super właściciele! Przepyszne jedzenie! Wrócimy tu na pewno!!! :)
Dziękujemy za maksymalną notę i motywującą opinię:) Do zobaczenia!
8 May 2017
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service
10 / 10
Adrian N.
Wszystko bardzo dobre dziekujemy za pyszne obiadki .Polecamy kazdemu.
Dziękujemy za super opinię i komplet punktów:) Do zobaczenia!
8 May 2017
More
10 / 10 Room
10 / 10 Location
10 / 10 Service