preloader

Opinie

Ogólne
9.7 / 10
Lokalizacja
8.9 / 10
Pokój
10 / 10
Obsługa
9.9 / 10
10 / 10
Patryk
Udogodnienia, woda, batoniki, sosy w lodówce czy nawet filmy dvd, parking
10 Paź 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
ANNA
Felt homely, quiet and safe area, also close to the town center. I was the second time in this property. I recommend :)
Thank you Anna for choosig us again. It was my pleasure to host you. Best Regards, Agata
24 Wrz 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Jacek
Świetne miejsceNic
13 Wrz 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
ILLIA
6 Wrz 2020
Więcej
7.5 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Agnieszka Filip
Gorąco polecam Apartament bardzo ładny, bardzo czysty. Wszystkie udogodnienia: pralka, w pełni wyposażony aneks kuchenny ze zmywarka. Okolica niezwykle cicha i spokojna. W nocy przyjemnie się spało przy otwartym oknie i nie przeszkadzał żaden hałas. W okolicy dużo sklepów. Kontakt z Panią Agata bardzo miły, wszystko było w jak najlepszym porządku. Daje dziesiątkę i gorąco ooecamNie ma żadnych minusów
21 Sie 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Szymon
Piękny, funkcjonalny apartament. Polecam!
15 Sie 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Ada
Świetna lokalizacja oraz miejsce ;) Polecam
Dziękuję Pani Ado za Państwa pobyt i podzielenie się opinią. Będzie mi miło Państwa ponownie gościć. Pozdrawiam i zapraszam, Agata Pietrzak
13 Sie 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Daria
Super kontakt z gospodarzami i wysoki standard obiektu . Szczerze polecam
11 Sie 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Ked
23 Lip 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Jerzy
13 Lip 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Divona
Ogólnie jestem zadowolona z pobytu. Miejsce godne polecenia. Podobało mi się, że zostały przygotowane zabawki dla dziecka, oraz ten powitalny koszyk z wodą, soczkiem i batonikami.To co mi najbardziej przeszkadzało, to brak piekarnika i dwa złączone pojedyncze materace.
Dziękuję za podzielenie się opinią. Cieszę się, że jest Pani zadowolona z pobytu u nas. Jeśli chodzi o piekarnik, to znajduje się on jedynie w naszym największym Apartamencie z oddzielną sypialnią (przed wyborem noclegu na booking.com goście mogą zapoznać się ze szczegółowym wyposażeniem każdego mieszkania). Podwójny materac również znajduje się w Apartamencie z oddzielną sypialnią. W Studiach, w przypadku wyboru konfiguracji podwójnego łóżka, oferujemy najwyższej klasy hotelowe łóżka z wezgłowiami, które łączymy specjalnymi dwoma łącznikami. Dodatkowo, dla zwiększenia komfortu naszych gości, nakrywamy je wówczas podwójną nakładką na materac. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie, Agata Pietrzak
29 Cze 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Muridzi
26 Cze 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.5 / 10
Ania2112
Bardzo ładnie urządzony apartament w wolno stojącym domku na nowym osiedlu. Bardzo czysty i bardzo dobrze wyposażony. Przemiła właścicielka, dbająca przez cały pobyt o komfort gości. Podstawowe produkty typu herbata, kawa, masło, woda na powitanie. Polecam!Dosyć daleko od centrum. Dojazd do centrum Gdańska zajmuje ok 20 minut samochodem.
24 Cze 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Jenni-Lotta
Perfect accommodation with great hospitality! Apartment with little kitchen and own bathroom. Just 10 mins walking to the railwaystation. Agata’s hospitality before and on travelling time was perfect. I recommend this place if you don’t want to stay in hotel and just under 20mins from the town.
Thank you Jenni for your stay and opinion. It was a great pleasure to host you.
21 Cze 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.5 / 10
Iryna
Hosts took care about their guests' comfort. They left useful instructions and yummy treats :) Thank you very much for your hospitability!It would be good to have an air conditioner. If it is hot outside, it is really stuffy in the room.
Thank you for sharing your opinion. You were unlucky visiting us during extreme hot period, unusual for Gdańsk. That is why we provided fans to improve our guests' comfort. Thank you for staying with us and welcome again.
21 Cze 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Alena Hladushka
Очень хорошие и удобные аппартаменты. Рекомендую! Прекрасные аппартаменты! Чувствуешь себя как дома)))) Очень чисто и безопасно ( ребёнок 9 лет спокойно катался на любезно предоставленном нам самокате по всей закрытой территории жилого комплекса). Рядом магазин Бедронка, море в 10 км, центр в 9 км. Прекрасное место для отдыха после моря или экскурсий.Очень не хватало скамейки возле дома и минимальной детской площадки, но в целом все идеально)))
Алена, спасибо, что выбрали апартаменты Pietrzak. Мне было очень приятно встретиться и поприветствовать вас. В ближайшем будущем будет площадка со скамейками :) Мы снова приглашаем вас. Agata
13 Cze 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.5 / 10
Sylwia S
Wszystko było zgodne z opisem. Dobrze wyposażone. Nie było minusów.
13 Cze 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Bartłomiej Bzdęga
8 Cze 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
irina fedirko
Тихое,спокойное место.Недалеко от Ашана,на машине легко добираться.Сама квартира чистая,уютная,компактная.Постельное белье красивое,чистое.Полотенца в достаточном количестве,даже остались лишние.Детям понравился комплимент от хозяев.Кофе ,чай,желе,шоколадки в номере бесплатно.Спасибо хозяину.До заселения отдыхали в аквапарке,в номере постирали полотенца(порошок предоставили).Номером остались довольны.Все устроило,нареканий нет.
8 Cze 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.5 / 10
Magdalena Kranc
Elegancko i komfortowo. Polecam! Wszystko bardzo dobrze przemyślane, zaprojektowane ze smakiem. Super łazienka i kuchnia. Bardzo komfortowo. Miłą niespodzianką były małe batoniki i na powitanie, a w lodówce mini produkty na śniadanie. Szczerze polecam!
31 Maj 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa