preloader

Opinie

Ogólne
9.7 / 10
Lokalizacja
8.9 / 10
Pokój
10 / 10
Obsługa
9.9 / 10
10 / 10
Jenni-Lotta
Perfect accommodation with great hospitality! Apartment with little kitchen and own bathroom. Just 10 mins walking to the railwaystation. Agata’s hospitality before and on travelling time was perfect. I recommend this place if you don’t want to stay in hotel and just under 20mins from the town.
Thank you Jenni for your stay and opinion. It was a great pleasure to host you.
21 Cze 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Alena Hladushka
Очень хорошие и удобные аппартаменты. Рекомендую! Прекрасные аппартаменты! Чувствуешь себя как дома)))) Очень чисто и безопасно ( ребёнок 9 лет спокойно катался на любезно предоставленном нам самокате по всей закрытой территории жилого комплекса). Рядом магазин Бедронка, море в 10 км, центр в 9 км. Прекрасное место для отдыха после моря или экскурсий.Очень не хватало скамейки возле дома и минимальной детской площадки, но в целом все идеально)))
Алена, спасибо, что выбрали апартаменты Pietrzak. Мне было очень приятно встретиться и поприветствовать вас. В ближайшем будущем будет площадка со скамейками :) Мы снова приглашаем вас. Agata
13 Cze 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.5 / 10
Sylwia S
Wszystko było zgodne z opisem. Dobrze wyposażone. Nie było minusów.
13 Cze 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
irina fedirko
Тихое,спокойное место.Недалеко от Ашана,на машине легко добираться.Сама квартира чистая,уютная,компактная.Постельное белье красивое,чистое.Полотенца в достаточном количестве,даже остались лишние.Детям понравился комплимент от хозяев.Кофе ,чай,желе,шоколадки в номере бесплатно.Спасибо хозяину.До заселения отдыхали в аквапарке,в номере постирали полотенца(порошок предоставили).Номером остались довольны.Все устроило,нареканий нет.
8 Cze 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Bartłomiej Bzdęga
8 Cze 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
RADOSŁAW
Wszystko co potrzebne a nawet więcej. Miłe niespodzianki na powitanie Wszystko
31 Maj 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.5 / 10
Magdalena Kranc
Elegancko i komfortowo. Polecam! Wszystko bardzo dobrze przemyślane, zaprojektowane ze smakiem. Super łazienka i kuchnia. Bardzo komfortowo. Miłą niespodzianką były małe batoniki i na powitanie, a w lodówce mini produkty na śniadanie. Szczerze polecam!
31 Maj 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.5 / 10
Krzysztof
31 Maj 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.5 / 10
Tomas
31 Maj 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Paweł
Wszystko w jak najlepszym porządku. Gospodarze bardzo mili, apartament bardzo praktyczny i zadbany.
25 Maj 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.1 / 10
isaac attias
מקום מעולה הכל חדש ונקי. שרות נהדר.
25 Maj 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
7.5 / 10 Obsługa
9.5 / 10
Ewa
23 Maj 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.5 / 10
Olga
17 Maj 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
8.7 / 10
valerienotea
Excellent place in the nice neighbourhood (+near the airport) at a very good price It was very easy to come to the property from the Gdansk airport, as it is just a few stops by train. On the whole, though the facility is rather far from the city centre, it was kind of easy to move around by public transport. The room itself was excellent, really clean, with all the things you may need during your stay (cutlery, iron, hair dryer, etc.). The neighbourhood is really quiet. There is a supermarket nearby which is very handy.Well, for two nights we had really noisy neighbours next door. Thus, the walls are really thin there. Though it is required by house rules to be quiet after 10 p.m., they definitely had a party. And we were too polite to do anything about it. Fortunately, we were really tired, so it wasn't too hard to fall into sleep. Otherwise, there was no drawbacks.
Thank you Valeryia for sharing your opinion. I am sorry to hear that guests next to you did not obey the night silence. It is a pity you did not report it to me directly. My role is to care that all guests at Pietrzak Apartments have great conditions for rest and pleasant memories.
15 Maj 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
7.5 / 10 Obsługa
9.5 / 10
Oliwia
Pokoje bardzo czyste, wszystko super urządzone. Pobyt bardzo udany!!!
12 Maj 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Kamil
Apartament urządzony bardzo ładnie, akurat w moim guście. Czysto, wygodnie, duza lazienka, aneks kuchenny ze wszystkimi naczyniami i garnkami, kolekcja filmow na dvd, i wino w lodowce w opcji do kupienia, jak komus sie zachce lub zabraknie w nocy. Naprawde duzy plus.
12 Maj 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.1 / 10
Iga
Szybki wypad nad morze Przyjemne miejsce. Bardzo ładnie urządzone, wszystko nowe, bardzo czysto. Na miejscu można otrzymać wszystkie niezbędne rzeczy typu: suszarka, ręczniki, parasolka, proszek do prania i wiele innych. Dobry kontakt z gospodarzami. Polecam.-
10 Maj 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
8.7 / 10
Katarzyna
7 Maj 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
5 / 10 Lokalizacja
7.5 / 10 Obsługa
9.1 / 10
Michał
Pozytywna Super wyposażone, czyste i przestronne mieszkanie.Mały poczęstunek na powitanie oraz dostępność wszystkiego co potrzeba to duży atut.Właściciel bardzo miły.Serdecznie polecamy:)
24 Kwi 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Krzysztof
24 Kwi 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa